Përvoja e përdorimit Adamour

Përvoja ime me kapsulat Adamour

Adamour shpëtoi nga divorci

PershendetjeEmri im është alex. Unë jam 37 vjeç. Fillova të kisha probleme me fuqinë disa vjet më parë: Në fillim ishte episodike, dhe më pas në mënyrë të rregullt. Para kësaj, ndonjëherë kishte disa vështirësi, por ato kryesisht zgjidheshin. Por pastaj dëshira ime u zhduk plotësisht. As gruaja dhe as pornografia nuk më ndezën

Por çfarë ka për të fshehur, do ta them sinqerisht - me kalimin e kohës, unë ndalova së kryeri detyrat e mia martesore fare. Në fillim, gruaja ime u përpoq shumë: të brendshme të bukura, lodra të ndryshme nga një dyqan seksi. Por pavarësisht kësaj, seksi filloi të më jepet me vështirësi. Meqenëse anëtari ishte i dobët, dhe unë nuk mund të bëja asgjë në lidhje me të.

Natyrisht, problemet me gruan e tij filluan: lot, zemërim, grindje të pafundme, kështu që mungesa e vetëbesimit, ndjenja e inferioritetit, frika e humbjes së gruas së tij.

Si e gjeta një rrugëdalje

Në fillim u përpoqa ta zgjidhja problemin me mjete të ndryshme popullore. Pastaj fillova të blej ilaçe në farmaci. Diçka funksionoi, por kishte shumë efekte anësore. Më në fund, mblodha forcën time dhe iu drejtova një specialisti. Kam kaluar një numër të madh të testeve, por të gjithë treguesit ishin normalë, dhe mjeku nuk zbuloi ndonjë shkelje serioze dhe tha se ky ishte një problem më psikologjik. Dhe ai më këshilloi mua dhe gruan time që të kontaktojmë një psikolog të familjes

Dhe fillova të kërkoja një zgjidhje vetë. Dikur isha i sigurt se problemet e fuqisë janë diçka shumë e rrallë dhe mund t'u ndodhin vetëm burrave tashmë në pleqëri. Por unë u befasova kur mësova se gjithnjë e më shumë të rinj po preken nga kjo telash. Unë madje gjeta dhe studiova një studim sipas të cilit një në tre pacientë që vizitojnë mjekun për herë të parë me ereksion të zvogëluar nuk e kanë kaluar ende kufirin dyzetvjeçar.

Fillova të studioj forume për burra. Dhe në njërën prej tyre takova një burrë që më këshilloi Adamour.

Përvoja me Adamour

Ai tha se ishin kapsula të fuqishme. Se ky ilaç përmirëson menjëherë fuqinë disa herë. Dhe më e rëndësishmja, përdorimi i tij është i thjeshtë dhe nuk kërkon përshkrimin e mjekut. Nuk mendova për një kohë të gjatë, sepse në luftë të gjitha mjetet janë të mira dhe menjëherë urdhërova të gjithë kursin Adamour.

Kur erdhi Adamour, unë studiova me kujdes udhëzimet, lexova mënyrën e përdorimit. Dhe në të njëjtën ditë fillova të marr kapsula.

Rezultati

Dhe tani jam e lumtur që jam bërë përsëri burrë dhe mund të bëj seks për një kohë të gjatë dhe shpesh dhe shpesh dhe mos u shqetëso më se ereksioni im do të zhduket, se dua gruan time përsëri dhe që mund t'i jap një orgazmë të ndritshme. Gjithashtu vura re që ndjeshmëria e penisit u rrit. Pra, miq, mos u dorëzoni. Ekziston një ilaç që do të kthejë kënaqësinë e seksit në jetën tuaj. Dhe quhet Adamour.

Adamour vepron shumë shpejt, rezultati vërehet brenda 15-20 minutave. Ndryshe nga patogjenët e tjerë, të cilët thjesht shpërndajnë gjakun, gjakun në të gjithë trupin, përmirësojnë rrjedhën e gjakut në organet e brendshme të legenit, dhe falë kësaj, penisi bëhet elastik. Por pas tyre, koka gjithmonë dhemb dhe presioni i gjakut rritet fuqishëm. Këtu efekti kryesor është rritja e dëshirës seksuale. Nga avantazhet, gjithashtu dua të vërej një rritje të ndjeshmërisë gjatë marrëdhënieve seksuale dhe një shërim të shpejtë, kështu që ju mund ta përsërisni atë disa herë gjatë natës.