Shqyrtime rreth Adamour

 • Emanuela
  Për një kohë të gjatë nuk guxova t'i bëja me dije burrit tim se ai nuk më përshtatet në shtrat. Po, dhe nuk doja të ofendoja. Kështu që unë thjesht porosita Adamour dhe fillova t'i jepja kapsula nën maskën e vitaminave të zakonshme. Rezultati ishte shumë i këndshëm.
  Adamour
 • Altin
  Ai u trajtua për prostatitis, u shërua, por problemet filluan me fuqinë. Ashtë turp të shkosh te mjekët me një diagnozë të tillë, gjeta rishikime në lidhje me Adamour në internet dhe e porosita. Efekti është i këndshëm! Një kapsulë është e mjaftueshme dhe unë jam përsëri në vijë. Përveç kësaj, unë i këshilloj të gjithë që të mos kenë reagime anësore në formën e presionit dhe takikardisë.
  Adamour
 • Arben
  Kam blerë patogjenë të tjerë, shpesh i ndryshoja, sepse kishte pasoja - ose koka më dhemb, ose presioni u rrit. Kur provova Adamour, përsëri u ndjeva në moshën 18. Efekti është i shpejtë dhe, më e rëndësishmja, I QASTNDRUESHM. Gruaja thotë, edhe në rininë e tij, kjo nuk ishte.
  Adamour
 • Enis
  Miku im më këshilloi të merrja kapsula. Ai tha se ai kurrë nuk ishte zhgënjyer. Unë kam marrë Adamour për katër javë tashmë. Efekti u ndje pas 3 ditësh - një dëshirë e vazhdueshme për seks, si në 20 vjet, dhe orgazma është thjesht e pabesueshme, dhe, gjë që është shumë e rëndësishme, edhe gruaja! Pra kemi muajin e mjaltit.
  Adamour
 • Artan
  Unë marr Adamour herë pas here për të shtuar pak erëz. Ngritja është e fuqishme dhe e gjatë. E dashura është e kënaqur! Vura re se pas marrjes së kapsulave ndihem më e gjallëruar, kapaciteti im i punës përmirësohet. Dhe më e rëndësishmja, ato mund të merren së bashku me alkoolin, efekti është i shkëlqyeshëm.
  Adamour
Vlerësimi i përdoruesit Adamour
4.2
22