Udhëzime për përdorim Adamour

Udhëzime për përdorimin e kapsulave Adamour

Mosfunksionimi erektil është një nga sëmundjet më të zakonshme me të cilat përballen meshkujt e të gjitha moshave në Shqipëri. Kapsulat e fuqishme Adamour janë ilaçi më i mirë për sot për trajtimin dhe parandalimin e dobësimit të fuqisë, pasi përmirëson menjëherë fuqinë disa herë.

Si të merrni Adamour

Si të përdorni

  1. Adamour rekomandohet të merret si kurs i një kapsule një deri në dy herë në ditë para ngrënies. Ilaçi vepron përmes një efekti kumulativ. Gradualisht, niveli i hormoneve të testosteronit kthehet në normale.
  2. Kohëzgjatja e kursit është 3 muaj.
  3. Nëse është e nevojshme, mund të merrni kapsula menjëherë para marrëdhënies (mundësisht 30 minuta).
  4. Merrni kapsulat me një sasi të vogël të lëngshme. Alkooli mund të konsumohet gjatë marrjes.

Falë Adamour, ndjeshmëria e penisit dhe numri i spermës është rritur ndjeshëm.

Indikacionet për përdorim

  • impotenca për shkak të stresit të rëndë.
  • derdhje e shpejtë;
  • ulje e fuqisë;
  • zhdukja e dëshirës seksuale;
  • parandalimi i adenomës dhe prostatitit.

Nuk ka kundërindikacione për marrjen e ilaçit. Intoleranca e vetme e mundshme individuale ndaj përbërësve që përbëjnë përbërjen.